Varnyú Country

Varnyú Country

Az együttes 1990-ben alakult a Szombathelyi Tanárképző Főiskolán. Azóta a – country muzsika egyedi jellegéből adódóan – nagyon sokféle rendezvényen szerepelt.
A country – mint műfaj – rendkívül sokszínű, így lehetőséget ad arra, hogy az adott alkalomhoz illő műsort állítsunk össze. A rendkívül népszerű country muzsika szórakoztató program, különösen olyan eseményeken, ahol különböző érdeklődésű, életkorú hallgatóság van jelen. Műsoraink elsősorban olyan összeállítások, melyeket szívesen hallgat, vagy akár énekel a közönség. Gyermek programjaink közös énekléssel, játékkal, a gyermekek aktív bevonásával teremtenek maradandó élményt a kisebbek számára. Külön értéket teremt az együttes azzal, hogy a manapság oly divatos és technikailag egyszerű play-back fellépések helyett igazi hangszeres játékkal, többszólamú énekléssel, kizárólag csak élő koncerteket ad.
Gyakori fellépői vagyunk a sörfesztiváloknak, szabadtéri rendezvényeknek, de szívesen vállalunk fellépést kisebb helyeken, vagy szűkebb közönség előtt is.Megalakulásunk óta számtalan rádióműsor és Tv felvétel közreműködői voltunk. Kilenc országban koncerteztünk, szinte egész Európát bejárva. A Varnyú Country Együttes jelenleg négy programmal áll megbízói rendelkezésére.

 

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Gyerek műsorok and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.