Miamanó Színház

Miamanó Színház

Tanulságos mesék  jó színházi játékkal -színes, látványos díszletek között-  igényes zenei világ megszólaltatásával, és persze az örömszerzés: ez Színházuk hitvallása. Számos művelődési házban, színházban, művészeti fesztiválon, szabadtéri rendezvényen sikerült már megszerettetni magukat a gyerekekkel. Meghívtá Őket már a felvidéki magyarok is, illetve 2005-ben a bécsi Magyar Kulturális Intézetben, 2006-ban Budapesten, a Művészetek Palotájában többször is nagy sikerrel szerepeltek.
Előadásaik között megtalálhatók a klasszikus mesék – mint például Móra Ferenc Csalavári Csalavére, a Lúdas Matyi, a Mesék Mátyás királyról, illetve olyan népszerű történetek, mint a Rémusz bácsi meséi, a Rumcájsz és Manka, A három kismalac, valamint saját ötleteikből készített darabjaik: MiaManó meséi. Igényes mesejátékokkal készülnek ünnepi alkalmakra is, mint például Mikulás meséikkel, Betlehemes játékukkal Karácsonyra; a Húsvétra pedig a Tapsifüles, a varázslatos húsvéti nyúllal.
Interaktív, zenés előadásaik szabadtéri rendezvényeken és színháztermekben egyaránt előadhatóak. Előadásaik 60 percesek, melyek után megrendelhető:
MiaManó Játszóháza:
ahol a gyerekek MiaManóval és a darab szereplőivel – az előadáshoz kapcsolódó – interaktív szellemi-logikai vetélkedőkön és mozgásos játékokban vehetnek részt, együtt dalolhatnak, táncolhatnak és vigadhatnak és/vagy
MiaManó Kézművesháza:
ahol a gyerekek asztaloknál folytatott, a meséhez kapcsolódó komplex foglalkozás keretében – képzett szakember vezetésével – papír- anyag- és “ujj” bábokat, figurákat, díszeket, süvegeket készíthetnek, valamint önállóan rajzolhatnak ceruzával, zsírkrétával; festhetnek vízfestékkel; játszhatnak építőkockákkal és más fejlesztő játékokkal, sőt arcfestést is kérhetnek.
2009-ben a Haydn Év alkalmából a Rumcájsz és Manka című mesejátékukat ajánljuk.
A Haydn korát idéző, bécsi klasszikus zenével felújított 60 perces darabukegyaránt alkalmas zárt  és szabadtéri előadásnak.
Ajánljuk még “Parókás” Kézműves-, és Játszóházukat  melyben a gyerekek a mesejátékhoz kapcsolódóan egyaránt megismerhetik a nemesi-, és a jobbágyvilág gyerekjátékait!

 

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Gyerek műsorok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.