Langaléta Garabonciás Társulat

Langaléta Garabonciás Társulat

A Langaléta Garabonciások sok éve járják már az országot-világot gólyalábaikon, s ejtik ámulatba a tisztelt „kurtalábú” publikumot.

CIRCUS HORAGUS

Horagus mester cirkuszi kompániájával járja a világot, s ejti ámulatba a magasról tisztelt közönséget.
A CIRCUS HORAGUS- ban látható:

  • Az idomított Circuli Saurus nevű fenevadak
  • A  birkózó Gemini fivérek kik átlagalacsonysága cirka 50 cm
  • Kristoforo a világ legerősebb embere, ki két kezével fölemel két embert, maximum 18 kg-ig!
  • Látható lesz még egy 6 méteres óriáskígyó, valamint a gravitációt meghazudtoló aeronauták, azaz gólyalábas légtornászok!


Műsoron még:

“CIRCULI SAURUS”

“Két madár – melyeket az álmodozó Strucc és a bugaci Árvalányhaj keresztezéséből hoztunk létre – cipeli magán a komédiásokat, kik a jókedv kulcsáért küzdenek cirka negyven percen keresztül, széllel, esővel, rettentő magassággal, s szédítő mélységgel. Ha a kulcsot meglelik, együtt örülhet néki a kicsi a nagy, s a szomszéd falubeli pap.”

A hagyományos „magas szintű” (3m 20cm) Vásári Komédia továbbra is illendően illeszkedik alkalomhoz, helyhez s a közönség jó kedvéhez, kb. 50 percen keresztül.

A NAP ÉS A HOLD ELRABLÁSA

Gólyalábas és pantomim színészek játsszák, mesélik el nekünk a Nap és a Hold elrablásának és a Sötétség uralmának történetét. A végén persze minden jóra fordul. A Nap és a Hold visszakerül régi helyére, hogy fényt és reménységet nyújtson az embereknek.
A megható történet földön, égen és levegőben mutattatik be, a mímesek arc- és testjátékával, a langaléták gólyalábaival, a lég papírsárkányával, az ostor durrogásával, a közönség segítségével, s káprázatos táltos paripák küzdésével kísérve, 35 percen keresztül.

 

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Gyerek műsorok and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.