Hahota Gyermek Színház

HAHOTA GYERMEK SZÍNHÁZ

A Hahota Gyermek Színház egy utazószínház, előadásaival elsősorban az óvodás és a kisiskolás korosztályt kívánják szórakoztatni, ami nem jelent kizárólagosságot afelől, hogy a “felnőtt” nézőiket is elkalandoztassák a mesék világába. Hiszen a mese szórakoztató és egyben tanító célzattal bír. A gyerekeket olyan világba szeretnék elkalauzolni, ahol akár cselekvő részesei lehetnek egy királylány megmentésében, vagy ahol a főhős az igazságtalanságok ellen küzd. Ezzel a 45-60 perces interaktív előadásmóddal gazdagítani kívánják a fiatalok élménytárát. Élőszereplős mesejátékaik színes díszletek között színházi tapasztalattal rendelkező 3-4 jelmezes színész adja elő. Repertoárjukat két klasszikus mesével kezdik, de jövőbeni terveik között szerepelnek modern, saját és idényjellegű darabok színre állítása is.

Előadásaik:

Piroska és a Farkas, Ludas Matyi, Császár új ruhája, Csalavári Csalavér, Kacor király, Mikulás bácsi bajban, Hova tűntek a húsvéti tojások, Mátyás Király, Betlehemes műsor, Sajtkaland, Balage és Balagi történetei

Képek az előadásokból:

 

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Gyerek műsorok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.