Grimm-busz Színház

Grimm-busz Színház

“Gyermekeknek játszunk díszletes, jelmezes, zenés darabokat, meséket.
8 éve folyamatosan járjuk az országot és szórakoztatjuk közönségünket.

A színházat 1999 nyarán hívta életre Papes Béla, Papes Márta és Zombori Béla, akik a mai napig lelkesen vesznek részt  a csapatunkájában. Hőskorunk társulatát 4 évig Kiss Tímea erősítette tehetségével és a gyerekek felé sugárzott szeretetével. A nagy megmérettetés, az első évad 1999 szeptemberében kezdődött és a közel 300 lejátszott előadással sikeresnek mondhatjuk.

Ma már közel 20 meséből áll repertoárunk. Ezek részben feldolgozások, darabjaink nagy részét azonban mi magunk írjuk, a zenéket mi komponáljuk.

8 év alatt 200 településen több, mint 2000 előadást játszottunk le. Mindenütt a közönség szeretetével találkoztunk, ami mindig megerősített bennünket abban, hogy érdemes folytatnunk. A csillogó gyermeki szemek, az önfeledt kacajok, az őszinte rácsodálkozások, a pici tenyerek tapsa az igazi visszaigazolása annak, hogy szükség van ránk. Munkánk révén azoknak a gyerekeknek is színházi élményben lehet részük, akik soha nem jutnának el városi kőszínházba.”

Megrendelhető darabok:

Az okos nyuszi, A három kiskacsa kalandjai, Csalinka utca meséi, Mátyás király krónikása, Bogaras mese, Hetet egy csapásra, A Csodálatos lámpás, Rigócsőr király, Piroska és a farkas, Lusta Henrik, Mackókaland avagy a “Mindentudás könyve”, Az őskor a hőskor, Jó kor az ókor, Legjobb kor a középkor, Herkules, Az ember mégis okosabb, Rettenetes Röfi
Robin Hood, Dalverseny a kerekerdőben, Mikulásmese

 

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Gyerek műsorok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.