Bűvész műsorok

Bűvész műsorok

Holcz Gábor bűvész, illúzionista

1973-ban született, Budapesten. Előadóművészetet az Állami Artistaképző Intézetben tanult. Rengeteget lépett fel külföldön, Európába számos országában és az Egyesült Államokban. A Nemzeti Színház színpadi trükkjeinek koordinátora. Írója és főszereplője a Magyarországon egyedülálló „A Varázslat ereje” című show műsornak. A Radnóti Színház szaktanácsadója. Különleges effektek szakértője a Vígszínházban.

Mollini bűvész

Moltész Gyula (Mollini bűvész)
1979-ben kezdte el a bűvészetet, gyerekként. Az akkori Corodini Bűvész Klubban tanult bűvész mesterséget, Mestere Gálházi István volt, ő szerettette meg vele a bűvészkedést, ő volt a századvégi magyar bűvésztársadalom életben tartója. Az innen következő tíz esztendő szakmai megmérettetésekkel telt mind itthoni, mind külföldi neves versenyeken. Később az ORI-nál (Országos Rendező Iroda) szerezte meg működési engedélyét artista (bűvész) szakon, amely engedélyt az Állami Artistaképző Intézettel közösen állítottak ki.
Ezután a hazai és külföldi szereplések, vendégszereplések, gálaműsorok után megalapította a jelenleg is aktívan működő Mollini Bűvész Klubot, ami további ápolása a honi bűvészetnek, bűvész-képzésnek. Az oktatás során neves színházak kérték szakmai segítségét, valamint érdeklődése folytán bele-bele csöppent a gyerekzene írásba, színdarabjátszásba.

Samy bűvész

Szemerey László 1983-ban tette le a bűvészvizsgát, az akkori vizsgaelnök Rodolfó volt. 1994-ben megnyert két bűvészversenyt, illúzió kategóriában, s ezzel elkezdődött nemzetközi pályafutása. Külföldön 6 éven át dolgozott, különböző országokban, sok különböző műsorszámmal kápráztatta el a közönséget. Mottója: “Ha a műsor nem nyeri el Ön és a közönség tetszését, nem tartok igényt tiszteletdíjra!”

 

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Gyerek műsorok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.