Bohóc műsorok

Bohóc műsorok

Kata és Kavics bohócok

Dr. Kata és Dr. Kavics (Agytekerészeti szakreferens, Nevetészeti fő specialista) bohóc doktorok hosszú évek óta a pályán vannak.
Kevesen mondhatják el magukról, hogy egyben diplomás artistaművészek is. Szórakoztató műsorukkal nemcsak a kicsiket, de a nagyokat is megmosolyogtatják!

Tulipán és Lala bohóc

“Tulipán vagyok, bohócdoktor és pantomimművész. Nevemet apámtól kaptam, mármint a tulipánt, mert a katalint anyukám illesztette hozzá, igen jó esztétikai érzékkel. Doktori címem 2000-ben szereztem, amikor dr. lala, a magyar bohócok a betegekért alapítvány művészeti vezetője bohócdoktorrá avatott. ez a hivatásom. a játszóházat 2004. óta szerkesztem, vezetem, és kb. egy hete már nem ver ki a víz a hangtovábbítást és -erősítést végző, villamos rezgéseket generáló készülék láttán, amire nagyon büszke vagyok, de még mindig pantomimes.

Lala bohóc

Diplomás bohóc, artista, a magyar bohócok a betegekért alapítvány művészeti vezetője, nívó-díjas művész. a huszonöt éves szakmai múlt, ezen belül a tíz éves folyamatos televíziós munka.

Ricsi bohóc

Ricsi Bohóc alap műsora zenés, táncos, interaktív, szórakoztató produkció. Ismert gyermekdalokkal, és a hozzájuk tartozó rengeteg játékkal, tréfával. A gyermekek aktívan részt vesznek a buliban, és szinte az első másodpercektől, igen sokat röhögnek. Ricsi Bohóc mindig a közönség összetételének megfelelő hangvételben ad elő, így a műsor általában nem csak a gyermekeket szórakoztatja.
Egy “klasszikus” Ricsi Bohóc Buli, igazi családi mulatság, közös és maradandó élmény!
A műsornak létezik 30-40 perces és 50-60 perces változata. Tudni kell, hogy a hangulat függvényében általában mindkettő kicsit hosszabb

Tomi a bohóc
Sok gyermek és felnőtt kedvence!
Kedves tréfáival, humorával nemcsak a gyermekközönséget nevetteti meg.
Ajánljuk minden olyan rendezvényre ahol a vidámságra szükség, van.
Műsoridő.: 30-40 perc

Légy szociális és oszdd meg weboldalunkat!
This entry was posted in Gyerek műsorok and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.